Tiens Omega3, halolaj + homoktövisolaj és E vitamin


TIENS OMEGA3  olajkapszula

Fontos hatóanyagai, egyedülálló összetétele:

     halolaj,
                     homoktövisolaj, 
          E vitamin






Az Omega-3 zsírsavak



1. normalizálják a vér koleszterinszintjét;
2. erősítik a vérszállító erek falait, növelve azok elasztikusságát;
3. csökkentik az atherosclerosis (az artéria-fal megkeményedésével járó érelmeszesedés) veszélyét;
4. javítják az idegi impulzusok vezetőképességét;
5. a Patterson-intézet (Nagy-Britannia) tudósai megállapították, hogy az Omega-3 zsírsavak képesek blokkolni a daganatos sejtek elterjedését.

Az Omega-3 zsírsavak:
1. erősítik a sejtek membránjait;
2. szabályozzák a hormonok szintjét és normalizálják az arteriális vérnyomást (AV);
3. szabályozzák a véralvadást;
4. csökkentik a fájdalomérzetet.

Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak nem termelődnek a szervezetben, ugyanakkor az egészség életfontosságú komponensei. Éppen ezért gondoskodni kell azok állandó, kiegyensúlyozott mennyiségben történő pótlásáról.

Az emberi szervezetbe jutva, az Omega-3 zsírsavak javítják a sejtek struktúráját és növelik azok aktivitását.

Éppen ezzel magyarázható azok hasznos tulajdonságainak széles skálája: javítják a szív és az agy működését, a látást, fokozzák az ízületek rugalmasságát, csökkentik a káros koleszterin szintjét.

Ezek a zsírsavak gyulladásgátló hatásúak, kiváló antioxidánsok, azaz elősegítik a káros anyagoknak és a szabad gyököknek a szervezetből való kivezetését.

A tudományos kísérletek bebizonyították, hogy az Omega-3 zsírsavak megelőzhetik:
az ekcéma,
az allergia,
az asztma,
az Alzheimer-kór,
a depresszió és az idegi betegségek,
a cukorbetegség,
a gyerekek hiperaktivitását,
a pikkelysömör,
a csontritkulás,
az arthrosis (nem gyulladásos eredetű ízületi betegség),
a cardiovaskuláris (szív- és érrendszeri) problémák
kialakulását, illetve enyhítik e betegségek lefolyását, valamint jótékony hatást gyakorolnak az olyan súlyos kórok esetén, mint a prosztata- és az emlőrák.

                                                 2. alkotórész: A homoktövis

forrás:internet



A homoktövis — a többszörösen telítetlen zsírsavak és az E-vitamin természetes forrása

Megállapítást nyert az Omega-3 zsírsav napi fogyasztása, valamint az szíverek atherosclerotikus sérülései fokozata közötti összefüggés. Minél több Omega-3 van a szervezet szöveteiben, annál kisebb mértékű az atherosclerosis.

— A többszörösen telítetlen zsírsavak képezik a sejtmembránok alapját, biztosítva azok elasztikusságát és a nélkülözhetetlen átjárhatóságát.
Erre a sejt teljes érték táplálásához van szükség, ahhoz, hogy képes legyen ellenállni a vírusoknak és a baktériumoknak.

— Gyulladásgátló hatásúak, gyógyító és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkeznek.

— Hiányuk növeli az epekő képződésének, disbacteriosis fejlődésének, a szívbetegségek kialakulásának kockázatát.

— A homoktövis-olaj különleges helyet foglal el a gyomor- és bélrendszer, mindenekelőtt a gyomor és a nyombél megbetegedései, a gyomorhurut kezelésében.

— Nélkülözhetetlen a mellékvese és a pajzsmirigy normális működéséhez.

— Növeli a szervezetnek a különböző fertőző betegségekkel szembeni ellenálló képességét, emeli a glikogén-tartalmat az izmokban, a szívben és a májban.

— Kiváló szer fokozott stressz-helyzeteknél, rossz közérzet, a különböző eredetű betegségek utáni lábadozáskor előforduló fáradékonyság esetén.

— Különösen veszélyes a többszörösen telítetlen zsírsavak hiánya gyerekkorban. Az orvosi kutatások bebizonyították, hogy fokozottan érvényes ez a figyelemhiányban és hiperaktivitásban szenvedő gyerekek esetében. Az utóbbi időben egyre több az ilyen gyerekek száma az óvodákban és az iskolákban. A kiváltó okok eltérőek, de a gond ugyanaz: a gyerek nem képes hosszabb időn át koncentrálni, nem tudja visszatartani magát — általában a fegyelmezetlenek között tartják számon, sérül az aktív emlékezőképessége. Ebből kifolyólag a magatartási problémákhoz párosul az alacsony előmenetel. Ha korábban e problémák kezelésében az orvosok kénytelenek voltak gyógyszerek alkalmazásához folyamodni, most a többszörösen telítetlen zsírsavakat alkalmazzák. Mint kiderült, ezek fogyasztása lényegesen növeli a gyerekek olvasási készségeit, a magatartást és a megismerő aktivitást. Az Omega-3 hiánya olyan tüneteket eredményez, mint hiperaktivitás, impulzivitás, nyugtalanság, indulatosság és alvási zavarok. Másként szólva, a készítmény képes megmenteni gyermekünket a figyelmetlenségtől és kapkodástól.

— A kutatók bebizonyították, hogy az Omega-3 javítja az agy működését bármely korban. Ami ennél is fontosabb: a zsírsavak elősegítik az agy szöveteinek alakulását és fejlődését, azaz stimulálják a gyerek szellemi fejlődését csecsemőkorban.

Javasolt:
— látási problémák esetén;
— terhes és szoptató anyáknak;
— javítja az emlékezőképességet.

            Nyugaton már napjainkban is megvalósult az Omega-3 értékes zsírsavaknak a hagyományos élelmiszerekbe való pótlása. A többszörösen telítetlen zsírsavak megtalálhatók a gyerektápszerekben, ezekkel dúsítják a vajakat és a margarinokat, a diétás élelmiszereket.
           
A homoktövis egy további fontos összetevője az E-vitamin.

forrás:internet
                                                                 

— Az E-vitamin a szépség és a termékenység vitaminja.
— Megelőzi a végrögök képződését, elősegíti azok eloszlatását.
— Csökkenti a hőhullámok előfordulását klimaxnál, megelőzi azok kialakulását.
— Az E-vitamint széles körűen alkalmazzák a kozmetikai iparban a bőr fiatalságának megőrzése céljából; elősegíti a bőr regenerálódását, csökkenti a forradásképződés veszélyét.
— Ezen kívül, az E-vitamin kiváló hatást eredményez az ekcéma, a bőrfekély, a herpesz és a sömör kezelésében.
— Az E-vitamin igen fontos a vörös vértestek számára, javítja a sejtek légzését, fokozza azok ellenállóképességét.
Az E-vitamin fontos, az élelmiszerekben található antioxidáns.
Az E-vitaminon kívül a legismertebb antioxidánsok közé sorolható a C- és az A-vitamin. Ezek segítenek a szervezetnek leküzdeni a szabad gyökök káros hatását.

A szabad gyökök fokozzák a sejtek sérülékenységét, felgyorsítják a szervezet öregedésének folyamatát, csökkentik a központi idegrendszer, valamint az immunrendszer funkcióját.

Ezen kívül, a szabad gyökök hozzájárulnak a különböző patológiai állapotok, többek között a rák, a szívbetegségek, az arthritis, stb. kialakulásához. Éppen az antioxidánsok segítenek megelőzni a dohányfüstben, a békonban és egyes zöldségfélékben lévő nitrátoknak carcinogen (rákot előidéző) anyaggá való átalakulását.

Az E-vitamin:
— fontos antioxidáns;
— lassítja a sejtek öregedésének folyamatát;
— hozzájárul a sejteknek oxigénnel való dúsításához, ami csökkenti a fáradtságérzetet;
— javítja a sejtek táplálását;
— erősíti a vérszállító erek falait;
— megvédi a vörös vértesteket a káros toxinoktól;
— megelőzi a vérrögök képződését, elősegíti azok eloszlatását;
— erősíti a szívizmot.

Az E-vitamin hiányának lehetséges következményei:
— a vörös vértestek „elszakadása”;
— meddőség;
— szexuális apátia;
— túlzott zsírszövet-képződés az izmokon;
— degenerált elváltozások a szív- és egyéb izmokban;
— a bőr szárazsága;
— kopaszodás.

           
Ezen kívül az E-vitamin
— javítja a vér cirkulációját;
— nélkülözhetetlen a szövetek regenerálódásánál;
— jótékony hatású a PMS és a mell fibrosisos eredetű (rostos szövet képződésével járó) megbetegedései kezelésében;
— csökkenti a műtét utáni forradások képződésének veszélyét;
— normalizálja a vérnyomást;
— megelőzi a szürke hályog képződését;
— javítja az atlétikai eredményeket;
— csökkenti a görcsös állapot kialakulásának veszélyét;
— erősíti a kapillárisok (hajszálerek) falait;
— megelőzi az anaemia (vérszegénység) kialakulását.

Antioxidánsként, lelassítva a lipidek (zsírok) oxidálódását és a szabad gyökök képződését, az E-vitamin megvédi a sejteket a sérüléstől. Ugyancsak megvédi az egyéb, zsírban oldódó vitaminokat az oxidációtól.

Az E-vitamin lelassítja az öregedést, megelőzi az öregkori pigmentáció megjelenését.

Az E-vitamin részt vesz a kollagén és elasztikus szövetek, a sejtközi anyag alakulásában.

Az E-vitamin megelőzi a vér fokozott alvadásképességét, jótékony hatást gyakorolt a periférikus vérkeringésre, fontos szerepet tölt be a placenta fejlődésében, a magzat kihordásában, a szülőcsatornáknak a természetes szüléshez való felkészítésében. 1997-ben bizonyítást nyert, hogy az E-vitamin képes megkönnyíteni az Alzheimer-kór és a diabétesz lefolyását, javítani a szervezet védekező funkcióját.

Nagy figyelmet szentel az E-vitamin a mindezidáig gyógyíthatatlannak vélt Alzheimer-kór kezelésében gyakorolt jótékony hatásának a szakmai körökben igen népszerű új-angliai orvosi folyóirat; ez a hír széles körű megvilágításra lelt számos tömegtájékoztatási eszközben.




                                                                     




A Tiens új, Omega-3 nevű termékének előnyei:
— Rendkívüli, a hagyományos kínai gyógyászat tanain alapuló recept felhasználása
— Új, a csukamájolaj és a homoktövis jótékony tulajdonságait ötvöző, E-vitaminnal dúsított képlet
— A többszörösen telítetlen zsírsavak magas koncentrációja (az analóg termékekhez képest)
— A komponensek optimálisan kiegyensúlyozott aránya
— Magas minőségű lágy kapszula
— A szervezet általi maximális elsajátítás
— Gazdaságos, kényelmes a felhasználásban
— Haladó oroszországi technológiák felhasználása
— A nyersanyag-beszállítókkal szembeni szigorú követelmények
— Minőségbizonylat kiállítása minden egyes terméktételre vonatkozóan
— A nemzetközi minőségszabványoknak való megfelelés
forrás:internet
                                            


Célfogyasztók:
1. Óvodás és iskolás korú gyerekek.
2. Diákok, fokozott szellemi terhelésnek kitett személyek.
3. Terhes és szoptató anyák.
4. Sportolók, fokozott fizikai terhelésnek kitett személyek.
5. Középkorú és idős személyek.
  
Érdekesség, amely sok-sok embert érinthet mindennapjainkban! 


"A bőröm száraz és hámlik. Elképzelhető, hogy


az omega-3 halolaj segíthet ebben?


Nemcsak a halolaj, hanem a lenmagolaj is.



 Egy-két hónap elteltével Dr. Rudin kalózfelmérésének alanyai észrevették, hogy kezük fájdalmas, száraz, berepedezett bőre puhább és simább lett, a lábszárukon lévő hámlások megszűntek és fájdalmasan berepedezett sarkuk is meggyógyult. 
 
Az állandó libabőr, amit keratosis folliculárisnak hívnak, eltűnt a felsőkarjukról, a combjukról és a fenekükről. Sokaknak állandó korpásodásuk javult. Az ekcéma, vagy más néven dermatitisz, ami bőrgyulladást jelent, az önként jelentkezők több mint a felénél eltűnt.

Sok bőrbetegség gyulladással is jár. Ez általában azt jelenti, hogy az omega-6 eicosanoidok akcióba lépnek. Igen, ezek a bajkeverők gyakran még akkor is képesek gyulladást okozni a bőrben, ha nincs is szó fertőzésről, s ez igaz az erek, az ízületek és az izmok esetében is.

Az omega-3 olajok akadályozzák az eicosanoidok működését, ugyanis ugyanazok az enzimek után vadásznak, amelyeknek révén az omega-6 olajok eicosanoidokká alakulhatnak.

A japán orvosok hét pszoriázisban (pikkelysömörben) szenvedő betegből hatnál javulást tapasztaltak a vörös, pikkelyes bőrterületeken akkor, ha naponta 3,6 mg halolajból kivont EPS-t kaptak. Ugyanakkor a tesztek a gyulladásért felelős eicosanoidok számának nagy visszaesését mutatták.
Forrás: Clara Felix: All about omega-3 oils"
                                       

TIENS Omega-3

Mindenkinek, aki szép, fiatal és egészséges akar lenni, hosszú és boldog életet megélni!


           Szeretnék én is 25% kedvezménnyel hozzájutni az értékes Tiens termékekhez, REGISZTRÁLOK most! <<katt!   

           Közvetlen e-mail kapcsolat, kérdésem van<<<  katt!

             Tiens TUDÁSTÁR<<< kattint